Geen categorie

Ohm My Yoga Talks: Blue Monday!

Ohm my Yoga Talks: Blue Monday!

Vandaag is het Blue Monday, de dag voor de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar. Er wordt veel negatief geschreven over Blue Monday, maar ik vind het mooi dat er een dag in het jaar is dat er extra aandacht wordt gegeven aan mensen die lijden aan depressie.

Het is een dag waarop we depressiviteit bespreekbaar kunnen maken. Want depressies komen vaker meer voor dan wordt gedacht en mensen worden vaak in een hokje geplaatst als het gaat over hun psychische aandoening. Daarom loop ik vanavond mee met: Mind Blue Monday Run in Amersfoort.

Op verschillende locaties in Nederland wordt er een Mind Blue Monday Run gehouden, met jouw bijdrage steun je direct mensen met een depressie. Al het ingezamelde geld van deze Blue Monday Run stelt MIND beschikbaar voor het uitbreiden en door ontwikkelen van de supportgroepen van de Depressie Vereniging. Heb je ook zin om mee te lopen, kijk dan op de website van Mind of er een Run wordt georganiseerd bij jou in de buurt. https://www.doemeemetmind.nl

Ik heb zelf ervaren hoe zowel hardlopen als yoga helpen tijdens depressie. Zowel bij yoga als bij hardlopen gaat het om je lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. Ze vullen elkaar aan, de combinatie yoga en hardlopen verminderd allebei stress.

Lopen jullie vanavond ook mee?

Liefs, Iris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s