Ohm My Philosophy

Ohm My Philosophy – De 7 spirituele wetten van yoga

Onder het kopje “over Iris” heb je al kunnen lezen dat de vraag: Wie ben ik in essentie’? als een rode draad door mijn leven loopt. Het is een vraag die mij bijna dagelijks bezig houdt. Deze vraag heeft mij uiteindelijk geleid naar het pad van yoga en meditatie.

GaneshDoor yogabeoefening kan je leven een diepere dimensie krijgen, maar yoga is veel meer dan alleen het beoefenen van asanas. In het boek: De 7 spirituele wetten van yoga geschreven door Deepak Chopra en David Simon wordt uitgelegd dat harmonie, geluk en overvloed beschikbaar zijn voor iedereen die ervoor openstaat doormiddel van zeven relatief eenvoudig toe te passen principes .

De 7 spirituele wetten

  1. Wet van pure potentialiteit
  2. Wet van geven en ontvangen
  3. Wet van karma of oorzaak en gevolg
  4. Wet van de minste weerstand
  5. Wet van intentie en wens
  6. Wet van het afstand nemen
  7. Wet van dharma of het doel in het leven

Het toepassen van deze 7 spirituele wetten zal leiden tot succes in het leven. Het beschreven programma verhoogt je vitaliteit, verwijdert emotionele blokkades en wekt vreugde en enthousiasme voor het leven op. Wie wil dat nou niet? Ik ga me de komende maanden meer verdiepen in deze 7 spirituele wetten en ik ga proberen om het meer te laten integreren in mijn leven. Elke donderdag neem ik je mee in mijn ontdekkingen.

Ga je mee op reis?

Lieve groet,
Iris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s